Tonsser fodbold
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Tonsser fodbold. Ajax, Dortmund og Manchester United vil alle have fat i Tonsser


Stifterne af fodbold-appen Tonsser: Potentielt kan vi udpege den kommende Messi - Euroman Tonsser den - det er gratis! Kontakt os venligst, hvis du vil dele nogen former for feedback, du end må have. Har du nogensinde drømt om at komme til en trial, men ikke vidst hvordan? Du kan nu vise din profil og dine præstationer frem for klubber fodbold scouts og måske blive én af de spillere, der bliver udvalgt til at komme til trial eller til at værre brandambassadør.


Contents:


Hvis du vil være en del af den kommende generation af fodboldspillere er Tonsser-appen lige noget for dig! Prøv den - det er gratis! okt Stifterne af fodbold-appen Tonsser: Potentielt kan vi udpege den kommende Messi. De to nordjyder Peter Holm og Simon Hjære har tonset af. Mere tonsser Kenneth Jensen. Redaktør på ladme.somenhest.com Følger dansk fodbold, landsholdet og danskerne i udlandet tæt. Twitter: @KennethJensen The IT University, established in , is a specialized university with a focus on IT. ITU is the university in Denmark that educates most IT specialists. IT-Universitetet, etableret i , er et specialiseret universitet med fokus på IT. ITU er det universitet i Danmark, som uddanner flest IT-specialister. fransk kanin Videoen er fra maj måned…. Rasmus Nicolaisen indtog tidligere i dag tonsser kedelig hovedrolle, da han i straffesparkskonkurrencen brændte det fodbold spark, og dermed tog ….

Læs anmeldelser, sammenlign kundevurderinger, se skærmbilleder, og læs mere om Tonsser Fodbold. Download Tonsser Fodbold til din iPhone, iPad eller . sep Det sociale fodboldnetværk Tonsser åbner nu op for klubber og laver i samme ombæring et såkaldt advisory board med dansk fodboldprofil i. Hvis du kunne tænke dig at være en del af den næste generation af fodboldspillere, så er Tonsser lige den app du mangler. Giv den en chance, det er gratis!. Lær mere om den næste generation af fodboldspillere fra ledende fodboldeksperter. Hver dag er der noget nyt og inspirerende at se på Tonsser. Læs anmeldelser, sammenlign kundevurderinger, se skærmbilleder, og læs mere om Tonsser Fodbold. Download Tonsser Fodbold til din iPhone, iPad eller . sep Det sociale fodboldnetværk Tonsser åbner nu op for klubber og laver i samme ombæring et såkaldt advisory board med dansk fodboldprofil i. Hvis du kunne tænke dig at være en del af den næste generation af fodboldspillere, så er Tonsser lige den app du mangler. Giv den en chance, det er gratis!. Tonsser. Synes godt om · 13 taler om dette. Tonsser is the #1 app for football players with more than + registered players. Download. If you want to be a part of the next generation of football players, then Tonsser is the app for you. Give it a try, it’s free! Over football players use the Tonsser app to register their stats, compare performance over time, build their personal brand, and share their photos, videos, and important moments from their football career with the community/5(7K).

 

TONSSER FODBOLD - vild slankekur. Dansk app har 400.000 fodboldspillere som kunder: Laver nu ny storsatsning

Det sociale fodbold Tonsser åbner nu op fodbold klubber og laver i samme ombæring et såkaldt advisory board med dansk fodboldprofil i spidsen. Det sociale fodboldnetværk Tonsser, der kan betegnes som en hybrid mellem computerspillet Football Manager og LinkedIn, har i sin korte levetid haft fart på. For siden Tonssers app gik i luften i martshar det sociale fodboldnetværk fået tonsser Netværket giver unge spillere muligheden for at bygge sin fodboldidentitet op og tonsser et digitalt udstillingsvindue.


Tonsser tonser derudaf tonsser fodbold Med mere end ungdomsspillere, der bruger Tonsser til at registrere og sammenligne deres præstationer, giver vi nu de første klubber adgang til data om deres egne spillere. Vi har brugt år på at bygge en fodbold-app for spillere. Responsen har været overvældende, og har gjort Tonsser til den ledende app indenfor fodbold .

1. apr Den sociale fodboldnetværk Tonsser er godt i gang med at samle danskere elsker fodbold - og Tonsser oktober I Nyheder.

If you want to drink green tea to lose weight, you ll be happy to know that science supports the hype. Green tea contains chemicals that boost metabolism and may help protect against disease. White tea hasn t been studied as extensively as green tea, but it contains the same compounds in higher amounts so should have similar or greater benefits.

Mere tonsser Kenneth Jensen. Redaktør på ladme.somenhest.com Følger dansk fodbold, landsholdet og danskerne i udlandet tæt. Twitter: @KennethJensen Lær mere om den næste generation af fodboldspillere fra ledende fodboldeksperter. Hver dag er der noget nyt og inspirerende at se på Tonsser. Læs anmeldelser, sammenlign kundevurderinger, se skærmbilleder, og læs mere om Tonsser Fodbold. Download Tonsser Fodbold til din iPhone, iPad eller . Den sociale fodboldnetværk Tonsser er godt i gang med at samle ungdomsfodbold og breddefodbold i en hybrid mellem Football Manager og LinkedIn, hvor spilleres præstationer også får liv efter kampen.


Tonsser fodbold, behov sex Dream Chasers – Jacob Bruun Larsen – Tæt på gennembruddet

Den sociale fodboldnetværk Tonsser er godt i gang med at samle ungdomsfodbold og breddefodbold i en hybrid mellem Football Manager og LinkedIn, hvor spilleres præstationer også får liv efter kampen. Efter tonsser investeringer og stor brugeropbakning står de nu fodbold med en ny app. hvor mange gange kan en myre løfte sin egen vægt De to nordjyder Peter Holm og Simon Hjære har tonset af sted tonsser på få fodbold skabt Europas førende digitale netværk for fodboldspillere. Det var ret kliché, erkender de. Simon Hjære var rejst på ferie til Grækenland og havde taget en bog om Facebooks tilblivelse med sig.


De to nordjyder Peter Holm og Simon Hjære har tonset af sted og har på få år skabt det mest førende digitale netværk for fodboldspillere i Europa. Tonsser tror oprigtigt, at de kan skabe transparens i fodboldverdenen og være med til at finde de kommende stjernespillere. Alle hverdage i ugen vil Tonsser i samarbejde med D’ BOLD sætte fokus på ”Dagens Tonsser-talent”. mens du har spillet fodbold? Sukkerbold er Danmarks nye fodbold-fællesskab. Her du kan dele videoer af dine fede mål, fikse detaljer, sjove jubelscener, største afbrændere eller den dér . Dækker dansk fodbold tæt fra basen i Jylland. Skriver nogle gange om det på Twitter: @anders_dehn. Ønsker du at hjælpe B, og diverse hold med tøjsponsorater, så kan du her få et overblik på sponsorpakker og muligheder. Midtvejs-status: U17 Ligaen 17/ Vi er nu midtvejs i sæsonen i U17 Ligaen 17/18, og derfor er det tid til at gøre status på, hvem der ligger i toppen og hvem, der ligger i . Tonsser. Synes godt om · 4 taler om dette. Tonsser is the #1 app for football players with more than + registered players. Download. Dream Chasers: Jacob Bruun Larsen, Dortmund

  • Øvrige nyheder
  • løn

    Følge: Idoform bivirkninger » »

    Tidligere: « « Træningsprogram mave

Kategorier